SOLUTII DE RECEPTIE TV PENTRU CLADIRI

 • Silver Intercom

  Silver Intercom este o companie din Romania specializata în construirea sistemelor TV-satelit pentru cladiri comerciale si rezidentiale. Din anul 1993 Silver Intercom a construit sisteme TV de orice dimensiune și de orice tip pentru mii de proprietăți. Există numeroase motive de a va instala un astfel de sistem prin Silver Intercom:
  Garantam economii substantiale fata de TV prin cablu, uneori salvarea a zeci de mii de euro in doar câțiva ani.
   Sunteti protejati de creșteri masive de prețuri de la compania de televiziune prin cablu.Ești liber de contracte nerezonabile de televiziune prin cablu, care au monopol asupra imobilului ani de zile.
   TV prin satelit este digital și are recepție impecabila, prin urmare, calitatea imaginii este mai buna decât in reteaua de cablu.
   Cu TV prin satelit puteți alege lista de canale conform nevoilor dumneavoastra, fara să plătiti pentru canalele pe care nimeni nu le va urmări.
  În cele mai multe cladiri, sistemul de distribuție a cablului TV este viabil pentru conversia la TV-satelit.

 • OFERTA SILVER INTERCOM

  SISTEME SI SOLUTII DE RECEPTIE TV CENTRALIZATA
  IN CLADIRI REZIDENTIALE, BUSINESS, INSTITUTII SAU HORECA.

Luand in considerare calitatea, serviciile și prețul, veți vedea de ce atât de multe proprietăți au ales Silver Intercom pentru a upgrada sistemul lor de televiziune.

Ai nevoie de ajutor?

Orice proiect este important pentru noi si il vom trata cu profesionalism si seriozitate, urmand pasii necesari pentru obtinerea rezultatului optim.

CONSULTANTA FREE

ECHIPAMENTE FABRICATE IN EUROPA,
ISO 9001, EN 60728-11:2012
EN 60065:2002
EN 50083-2:2012

24 LUNI DE GARANTIE A PRODUSELOR SI SERVICIILOR

NE PLACE FEEDBACK-UL POZITIV