FAQ’s

Intrebari frecvente

Daca problema sau intrebarea dumneavoastra nu isi gaseste raspunsul in lista de mai jos va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

Un consultant Silver Intercom va intra in legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp

Date de contact

Construiesc o cladire. Trebuie sa montez acum antena?

Este obligatoriu ca sistemul de antena sa fie proiectat si instalat din faza de construire, inainte de executia finisajelor. Neglijarea acestui “amanunt” duce deseori la esec in ce priveste receptia TV.

Ce programe pot sa receptionez cu antenele voastre?

Tu alegi programele si noi stabilim configuratia necesara. Avem solutii pentru orice solicitare.

Cat costa o antena?

Costurile unui sistem se determina numai dupa consultarea cu beneficiarul, pentru a-i oferi configuratia cea mai buna. Consultanta si ofertarea nu costa nimic

Cate televizoare functioneaza cu o antena?

De la unul pana la cateva sute. Tu stabilesti numarul de abonati si noi alegem sistemul capabil sa ii deserveasca.

Pot sa pastrez conexiunea la TV-cablu si sa am si sistem propriu de receptie?

Desigur. Sistemele propuse de noi functioneaza simultan cu sistemul TV-cablu (pentru mai multe programe) sau ca back-up in caz de avarie.

Ce trebuie sa fac pentru a receptiona programele transmise DVB-T?

Ai nevoie de o configurare pe care noi o oferim gratis clientilor care o solicita. Nu vrem sa folosesti o antena prea scumpa sau una care nu functioneaza corespunzator. Daca televizorul tau nu are optiunea DVB-T iti oferim un receptor pe care il vei conecta la televizorul existent.

Cum pot receptiona programe TV High-Definition?

Trebuie sa ai un televizor care “stie” HD, semnalul ti-l aducem noi. Posibilitatile HD oferite de noi sunt in principal urmatoarele: Televiziunea Digitala Terestra, Televiziunea Digitala Satelit. Redarea se poate face numai pe televizoare cu functie High-Definition.

Daca sunt abonat la o firma de TV-cablu pot beneficia de serviciile voastre?

Oricine poate beneficia de serviciile noastre. Vom cauta impreuna cu tine solutii mai bune decat cea utilizata in prezent. Daca nu exista o solutie mai buna, te vom informa cu sinceritate despre asta.